Ota yhteyttä 

Referenssit

Asiakkaidemme menestyminen on meille tärkeää. Sitoudumme palvelemaan henkilökohtaisella ja asiantuntevalla otteella, jotta asiakkaanamme voit keskittyä omaan ydinbisnekseesi. Yli 90 % asiakkaistamme suosittelee meitä.

Tutustu referensseihimme 

VA Service Oy

“Halusimme selkeästi toimivan kumppanin, joka tarjoaa henkilökohtaista palvelua ja sopivan hinnoittelun. Tilitoimisto Verso Oy:ssä nämä asiat kohtasivat.”

Ville Ahlgren, 050 591 3237
Toimitusjohtaja, VA Service Oy

VA Service Oy on Pirkanmaan alueella toimiva täyden palvelun sähköasennusliike. Yrityksen toimiala ulottuu uudis- ja saneerausasennuksista kiinteistöjen sähkönhuoltoon.

VA Service Oy halusi itselleen mutkattomasti toimivan tilitoimiston, joka tarjoaa henkilökohtaista palvelua ja yksinkertaista tapaa toimia.

www.vaservice.fi


Gronlund Palvelut Oy

“Gronlund Palvelut Oy:n vaihdettua taloushallintopalvelut Tilitoimisto Verso Oy:lle luottamus on eri tasolla kuin aiemmin. Kumppanuus Tilitoimisto Verso Oy:n kanssa tuo tunteen, että asioista huolehditaan, niistä ollaan kiinnostuneita ja tuntuu kuin kirjanpitäjät olisivat osa työyhteisöämme. Tilitoimiston vaihto sujui helposti ja aikataulussa, johon eniten vaikutti Tilitoimisto Verso Oy:n kanssa yhdessä tehty projektisuunnitelma tarkistuspisteineen.”

Tiina Holopainen, 041 549 9471
Toimitusjohtaja, Gronlund Palvelut Oy

Gronlund Palvelut Oy on yli 100 siivous- ja tukipalveluiden ammattilaista työllistävä yritys, joka on toiminut Pirkanmaan seudulla jo 25 vuoden ajan. Missiomme on yksinkertainen: autamme asiakkaitamme menestymään.

Gronlund Palvelut Oy:n ja Tilitoimisto Verso Oy:n kumppanuus lähti liikkeelle Gronlund Palveluiden tarpeesta saada luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua kirjanpidosta, palkanlaskennasta, laskutuksesta, maksuliikenteestä sekä raportoinnista. Erityisesti palkanlaskennan ja laskutuksen toimintavarmuus sekä taloushallinnon oikeellisuus kokonaisuudessan oli tarkeää.

www.gronlundpalvelut.fi


Hoivakolmio Oy

“Tilitoimisto Verso Oy:n palvelu on joustavaa ja asiantuntevaa, PK-yrittäjän tarpeet ja haasteet ymmärretään hyvin. Saamme nopeasti vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Minna Kaistila, 050 407 9576
Yrittäjä, Hoivakolmio Oy

Hoivakolmio Oy on vuonna 2011 perustettu hoiva-alan palveluntuottaja. Pirkanmaan ja Satakunnan alueelle keskittynyt yritys tarjoaa laadukkaita koti- ja hoivapalveluita omaan kotiin tai läheiselle avuksi ja iloksi.

www.apuhaku.fi


Pirkanmaan Muotoilu- ja taideteollisuusyhdistys Modus ry 

“Kumppanimme Tilitoimisto Verso Oy on aina tehokas ja nopea. Meistä asiakkaana pidetään hyvää huolta ja yksityiskohdat huomioidaan tarkkaan.

Anu Kirkinen, 044 305 0864
Hallituksen puheenjohtaja, Modus ry 

Pirkanmaan muotoilu- ja taideteollisuusyhdistys Modus ry edistää korkealaatuisen ja kestävän muotoilun sekä taidekäsityön käyttöä ja arvostusta sekä paikallisesti, että valtakunnallisesti. Yhdistys toimii yhteistyössä muiden kulttuuritoimijoiden ja yrityselämän kanssa.

www.modus.fi


Topwise Oy 

Reilua palvelua ja aina saa vastauksen kysymyksiin. Tilitoimisto Verso Oy:llä on töissä oikeita ihmisiä, palvelu on asiantuntevaa, eikä haastaviinkaan asioihin pelätä tarttua.

Tuija "Tuikku" Alakalhunmaa, 040 518 1101
Yrittäjä, Topwise Oy

Topwise Oy on Pirkanmaalta käsin toimiva Täyden Palvelun Liikelahjatalo. Vuodesta 1989 toimineen yrityksen kattava tuotevalikoima ulottuu kynistä lumikenkiin, yritys-, ammatti-, työ- tai tiimivaatteita unohtamatta.

www.topwise.fi


Bongo House Oy

“Jo hyvissä ajoin ennen yrityksen perustamista päätimme etsiä meille sopivia tilitoimistoja. Vaihtoehtojen kartoitus johti meidät Tilitoimisto Versoon ja päätös yhteistyön käynnistämisestä oli hyvin helppoa. Pääkriteerejämme olivat luottamus, ammattitaito ja aito halu auttaa meitä yrityksen alkutaipaleella. Näihin tarpeisiin Verson väki on vastannut loistavasti. Lisäksi olemme saaneet monia toimintaamme helpottavia ja parantavia kehitysehdotuksia.”

Risto Luoma, 050 350 9060
Toimitusjohtaja, Bongo House Oy

Suunnittelemme, muotoilemme ja valmistamme kalusteita, jotka erottuvat värikkyyden, muotoilun, persoonallisuuden ja oivaltavuuden avulla. Yhtiöllä on kolme liiketoiminta-aluetta: Kalusteita julkisiin ulkotiloihin, Kalusteita persoonallisuutta arvostaville kuluttajille ja Myynti- ja markkinointipalvelut itsenäisille muotoilijoille. Kuluttajamyynti tapahtuu oman verkkokaupan kautta.

www.bongo.fi


EPP-Pack Oy (Carccu)

“Kumppanuus Tilitoimisto Verso Oy:n kanssa takaa liiketoimintamme kannalta keskeisen raportoinnin nopeasti ja ammatimaisesti. Toimiva vuoropuhelu, verkostomainen toimintatapa sekä huolenpito tarjoavat meille mahdollisuuden keskittyä täysin omaan ydinosaamiseemme. Tilitoimiston vaihto sujui odotettua helpommin, mistä suuri kiitos Tilitoimisto Verso Oy:n porukalle!”

Lasse Borg, 040 513 4240
Toimitusjohtaja, EPP-Pack Oy

Olemme suomalainen perheyritys, jolla on kymmenien vuosien kokemus painoalalta. Olemme kukkapapereiden Pohjoismaiden markkinajohtaja, minkä lisäksi valikoimaamme kuuluvat elintarvikepaperit, paperikassit, paperipussit, lahjapaperit ja muuta pakkaustuotteet.

EPP-Pack Oy:n tarve nykyaikaiselle tilitoimistolle toi tarpeen kartoittaa tarjolla olevia vaihtoehtoja. Kumppaniksi valikoitui Tilitoimisto Verso Oy, joka tarjosi täysin sähköisen vaihtoehdon taloushallinnolle sekä EPP-Packin kaipaaman täsmällisyyden ja luotettavuuden kirjanpidon ja raportoinnin osalta.

www.carccu.com


Kultasuklaa Oy

“Erityisenä piirteenä Tilitoimisto Verso Oy:n toiminnassa on tarkkuus asioiden hoidossa. Se tuo turvallisuuden tunteen. Voimme luottaa asioidemme hoidon olevan hyvissä käsissä ja keskittyä ydintoimintaamme. 

Tapani Korpi, 050 631 52
Suklaayrittäjä, Kultasuklaa Oy

Kultasuklaa Oy tekee käsintehtyä ja kotimaista suklaata. Yritys tunnetaan erityisesti kokeilujen kautta löytyneistä herkullisista tuoteuutuuksistaan; esimerkiksi mansikka-, salmiakki- ja piparisuklaa ovat lähtöisin Kultasuklaasta.

www.kultasuklaa.fi


Kahvila Nostalgia

“Tilitoimisto Verso Oy:llä on ihmisläheinen ja henkilökohtainen palvelu. Asioista otetaan selvää, välitetään ja huolehditaan.

Laura Mannonen, 044 056 5961
Toimitusjohtaja, Kahvila Nostalgia

Kahvila Nostalgia on viihtyisä kahvila Tampereen keskustassa, historiallisessa Finlaysonin tehdasmiljöössä. Tuoreet ja herkulliset leivonnaiset valmistetaan kaikki itse – ensiluokkaisista raaka-aineista sekä kauden sesonkituotteita suosien.

www.kahvila-nostalgia.fi


NRT Yhtiöt Oy

“Tilitoimisto Verso Oy:n kanssa yhteistyö toimii erittäin tehokkaasti. Toimintamme monimuotoisuudesta johtuen asiakkaiden vaatimuksiin täytyy saada nopeat vasteet, mikä edellyttää myös tilitoimistoltamme luotettavuutta. Sähköisten viestintäkanavien käyttö nopeuttaa arkirutiineja ja vapauttaa aikaa omaan liiketoimintaan.”

Teemu Juopperi040 843 4045
Yrittäjä, NRT Yhtiöt Oy

NRT Yhtiöt Oy on Pirkanmaalainen rakennusliike, joka on keskittynyt toimimaan alihankkijana uudisrakennuskohteissa. 


Palvelemme asiantuntevasti näissä asioissa

  • Kirjanpito
  • Veroasiat
  • Reskontrat
  • Saatavien valvonta
  • Maksuliikenne
  • Laskutus
  • Palkanlaskenta
  • Aloittavien yrittäjien neuvonta
  • Talouden konsultointi

Sähköisen taloushallinnon sovellukset

Käytössämme ovat sähköisen taloushallinnon sovellukset Lemonsoft ja Procountor. Valitsemme asiakkaan kanssa heidän toimintaansa parhaiten palvelevan sovelluksen. Molemmat ohjelmat ovat asiakkaan käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta. Tarjoamme sekä täysin sähköisiä palveluita että perinteiseen tapaan toteutettua kirjanpitoa.

Tutustu tarkemmin:
www.procountor.com
www.lemonsoft.fi

eTasku-sovellus kuittien ja laskujen toimittamiseen

Käytössämme on myös eTasku-sovellus kuittien ja laskujen toimittamiseen. Asiakas voi ottaa älypuhelimella kuvan kuitista ja lähettää sen suoraan kirjanpitäjälle – tämän jälkeen varsinaista kuittia ei enää tarvita. Asiakkaan ei siis tarvitse enää erikseen säilytellä ja koota kuitteja.

Tutustu tarkemmin: www.etasku.fi

Ensimetri Pirkanmaan yrittäjät Yrittäjänaiset Procountor Lemonsoft eTasku

Kun haluat aitoa palvelua, otathan yhteyttä!

Tilitoimisto Verso Oy • Ali-Huikkaantie 33, 33560 Tampere
 010 321 6680 • etunimi.sukunimi@rantalainen.fi
Avoinna maanantai – perjantai klo 8.00 – 16.00

 Ota yhteyttä 


Olemme osana Rantalainen -konsernia 1.11.2017 alkaen.