Ota yhteyttä 

Palvelut

Taloushallinnon palveluita monipuolisesti

Huolehdimme asiakkaistamme henkilökohtaisella otteella, mikä takaa sen, että tunnemme asiakkaamme ja hänen tarpeensa hyvin. Taloushallintomme palveluvalikoimasta rakennetaan aina yhdessä asiakkaalle sopivin palvelukokonaisuus.

Aloittaville yrittäjille teemme neuvontapalvelua, ja kuulumme myös Ensimetrin asiantuntijaverkostoon. Laajasta verkostostamme löytyy luotettavia ja asiakkaisiinsa panostavia tilintarkastajia sekä asiantuntijoita myös yrityskauppatilanteisiin.

Kirjanpito voidaan toteuttaa joko perinteisesti tai sähköisesti sen mukaan, mikä on kullekin asiakkaalle sopivin tapa toimia.

Meille tulevat asiakkaat hakevat sähköisen kirjanpidon jouhevuuden ohella ammattitaitoista konsultointia, neuvontaa ja palvelun henkilökohtaisuutta. Näihin odotuksiin haluamme vastata. Koosta tai toimialasta riippumatta asiakasyritykset kaipaavat entistä enemmän apua lukujen ymmärtämisessä, koska sähköinen puoli voi hoitaa rutiinia. Asiantuntemusta tarvitaan esimerkiksi verotuksen ymmärtämisessä.

Kirjanpito on paljon historiankirjoittamista, mutta kirjanpitäjän nopea reagointi auttaa asiakasta ja tuo tarpeen mukaan resursseja kääntää kelkkaa tai kehittää toimintaa. Panostamme Versossa kirjanpidon proaktiivisuuteen, joka ennakoi yritysten tilanteiden muutosta sen valossa, mitä tiedetään.

Asiantuntemustamme kannattaa ilman muuta hyödyntää ennakoivasti, kun sitä on. Haluamme haastaa ja kehittää asiakkaitamme kohti yhä kannattavampaa kirjanpitoa ja liiketoimintaa.

Palvelemme asiantuntevasti näissä asioissa

  • Kirjanpito
  • Veroasiat
  • Reskontrat
  • Saatavien valvonta
  • Maksuliikenne
  • Laskutus
  • Palkanlaskenta
  • Aloittavien yrittäjien neuvonta
  • Talouden konsultointi

Sähköisen taloushallinnon sovellukset

Käytössämme ovat sähköisen taloushallinnon sovellukset Lemonsoft ja Procountor. Valitsemme asiakkaan kanssa heidän toimintaansa parhaiten palvelevan sovelluksen. Molemmat ohjelmat ovat asiakkaan käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta. Tarjoamme sekä täysin sähköisiä palveluita että perinteiseen tapaan toteutettua kirjanpitoa.

Tutustu tarkemmin:
www.procountor.com
www.lemonsoft.fi

eTasku-sovellus kuittien ja laskujen toimittamiseen

Käytössämme on myös eTasku-sovellus kuittien ja laskujen toimittamiseen. Asiakas voi ottaa älypuhelimella kuvan kuitista ja lähettää sen suoraan kirjanpitäjälle – tämän jälkeen varsinaista kuittia ei enää tarvita. Asiakkaan ei siis tarvitse enää erikseen säilytellä ja koota kuitteja.

Tutustu tarkemmin: www.etasku.fi

Ensimetri Pirkanmaan yrittäjät Yrittäjänaiset Procountor Lemonsoft eTasku

Kun haluat aitoa palvelua, otathan yhteyttä!

Tilitoimisto Verso Oy • Ali-Huikkaantie 33, 33560 Tampere
 010 321 6680 • etunimi.sukunimi@rantalainen.fi
Avoinna maanantai – perjantai klo 8.00 – 16.00

 Ota yhteyttä 


Olemme osana Rantalainen -konsernia 1.11.2017 alkaen.